estrenes

Súper Gegant, la immensitat necessita paracaigudes

Estrenem el nou avançament de la formació, que s'inclourà en l'àlbum 'Una casa als aiguamolls'

| 30/10/2019 a les 12:00h

Súper Gegant
Súper Gegant | Dani Sisteré
Tot gegant, malgrat sigui d'immenses dimensions, necessita un paracaigudes, algú que pugui esmorteir una caiguda. Súper Gegant no n'és l'excepció, i així ho demana en el nou avançament "Agafa'm", una cançó que avui estrenem a Enderrock.cat i que formarà part de la propera referència de la banda, que veurà la llum en format digital el dia 15 de novembre i en físic uns dies després.


El tema expressa que "no hi haurà res ni ningú més que em pugui salvar" i acaba confessant que "em vaig creure més fort, molt més fort del que realment soc". L'ambigua combinació entre fortalesa i vulnerabilitat es presenta a través d'un videolyric i és el primer avançament del segon àlbum de la formació, que portarà el nom d'Una casa als aiguamolls (Indian Runners, 2019).

El disc, expliquen els integrants, ha tardat cinc anys a definir-se, però s'ha acompanyat de col·laboracions que han arrodonit el treball, com les d'Ota Quílez d'Estruç, el baterista Pau Albà i les veus de Clara Molins i Montse Martín de Rombo
 

Súper Gegant Foto: Arxiu Dani Sisteré

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Super Gegant, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.