actualitat

'Maremar' solidària de la mà d'Open Arms

Sortegem una entrada doble per la funció solidària al teatre Poliorama el dia 8 de novembre

| 05/11/2019 a les 14:00h

Arxiu Maremar
Arxiu Maremar
Després de l'èxit de la temporada passada al eatre Poliorama de Barcelona, l'obra inspirada en el text de Shakespeare i amb música de Lluís Llach torna a l'escenari per oferir una segona temporada que comptarà amb una funció solidària en benefici de l'ONG Open Arms. La representació tindrà lloc el divendres 8 de novembre al teatre Poliorama i comptarà amb una postfunció amb voluntaris de la tripulació d’Open Arms. 

Sota la direcció musical, arranjaments i noves creacions d'Andreu Gallén, la peça de Maremar s'inspira en les creacions que Llach dedica a les problemàtiques socials i històriques. El director converteix les seves cançons en atmosferes melòdiques que exploren un llenguatge amb música a cappella i acompanyen el públic en les emocionants aventures de Pèricles, protagonista de l'obra original, Príncep de Tir. "Vaig llegir en profunditat l'obra de Shakespeare buscant exactament en quins llocs la música hi podia escaure millor", explica el músic. Així és, doncs, com les melodies de caire mediterrani ajuden a posar en context el fil narratiu de la història, sobre la vida de pèrdues i naufragis de Marina, una nena refugiada. La reflexió sobre el drama té lloc enmig d'una tempesta marítima, i també aprofundeix en la situació que assola els camps de refugiats i els sofriments que pateix una població que prova de fugir de la guerra per cercar un futur millor.

Els actors i actrius, de fet, també són una part molt important de la banda sonora de la història, ja que donen un caràcter intens i físic a la trama. Com bé explica Gallén, "és tot a cappella però sí que hi ha percussió corporal, ja que l'obra en si aprofundeix molt en la importància de l'element del cos. Combinem paraula, música i dansa. La part coreogràfica, dirigida per Ariadna Peya, hi juga un paper fonamental". 

L'espectacle està dirigit per Joan Lluís Bozzo i representa una de les obres menys representades del dramaturg anglosaxó, encara que malauradament encaixa amb la situació actual de la crisi dels refugiats. És en aquest context que s'ha decidit fer una funció solidària per recaptar fons destinats a l'ONG Open Arms, que té com a missió el rescat de vides humanes al Mediterrani. A més a més, en finalitzar la funció, diversos voluntaris i voluntàries, entre els quals alguns han participat a bord dels vaixells de l’organització, compartiran el testimoni en directe amb el públic assistent.

Vols acudir a la funció solidària?
Si vols anar divendres 8 de novembre a la funció solidària de Maremar amb conversa posterior a càrrec de voluntaris d'Open Arms, pots participar en el sorteig d'una entrada doble. Només has d'omplir aquest formulari.

 

Arxiu Maremar Teatre Poliorama

Especial: Agenda
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Shakespeare, lluís llach, concert solidari, Open Arms, Teatre Poliorama, Maremar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.