actualitat

Reggae per la justícia global, Lafede.cat bufa trenta espelmes

Adala & Siva, Koers, Karamba i Root Diamoons s'uneixen al 30è aniversari, el 10 de desembre a La [2] de l'Apolo

| 06/11/2019 a les 13:00h

Karamba
Karamba | Gerard Mercadé
Viure que no és viure, guerres que ho destrossen tot, gent indiferent al que passa cada dia al món. Per malaurança, l'augment de la vulneració dels drets humans i les desigualtats socials arreu del món no és cap novetat ni ens sorprèn. Davant d'un sistema global que incita i guia cap a aquest seguit de problemàtiques, és imprescindible la tasca d'organitzacions que promoguin la justícia global, com és el cas de Lafede.cat, que portarà les actuacions de Koers, Root Diamoons i Karamba, el 10 de desembre a la sala La [2] de l'Apolo.

En el marc de la campanya '#NoServeixDeRes si no és Justícia Global', i aprofitant l'avinentesa de l'aniversari de La Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament, Lafede.cat organitza un certamen musical a Barcelona per commemorar i difondre la feina activa de tots aquests anys perseguint l'objectiu de l'eradicació de les desigualtats arreu, mitjançant la cooperació al desenvolupament, la defensa i promoció dels drets humans i el foment de la pau. És per això que decideix deixar la festivitat en mans de grups posicionats en causes antiracistes, feministes, ecològiques i de lluita per la pau i la noviolència. 


Paula Grande de Karamba, per exemple, explica que des de la formació sempre han volgut transmetre un missatge de reivindicació dels drets humans, i que es declaren una banda "absolutament feminista i a favor dels drets de totes les persones". A més, com que algunes de les integrants del grup són persones migrades, troben imprescindible parlar-ne. "El projecte va néixer entre l'Ahyvin Bruno i jo, ella ve de Veneçuela i jo també vinc d'una família migrada, és per això que som persones sensibles a aquests temes i tenim aquesta mirada cap al món; és així com les nostres cançons parlen d'aquestes lluites en conjunt", afegeix l'empordanesa. 

Per la seva banda, Adala & Siva s'han mostrat sempre combatius i atents a les problemàtiques que viu la seva seva ciutat natal, Barcelona. A la trilogia Born·Cel·Ona (La Panchita Records) parlen de gentrificació, del poder del capital i d'altres cabòries introspectives. A l'Apolo s'acomiadaran dels escenaris de manera indefinida.
 

Cartell 30è aniversari La Fede

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, drets humans, 30 anys, concert, Rood Diamoons, Karamba, Koers, Adala, Barcelona, Lafede, ONG

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.