concerts

Pesos pesants en la desena edició del Cicle Indiscret

Enric Montefusco o Miqui Puig, entre els artistes que passaran per la 10a edició del Cicle Indiscret a l'Almo2bar

| 07/11/2019 a les 11:00h

Enric Montefusco
Enric Montefusco | Arxiu de l'artista
La desena edició del Cicle Indiscret donarà el tret de sortida el proper 8 de novembre i tancarà portes el següent divendres, 15 de novembre, i ho farà amb dos plats forts com Enric Montefusco i Miqui Puig & ACP, respectivament. La sala Almo2bar de Barcelona es prepara per acollir la dècada del cicle de directes amb pesos pesants de l'escena catalana. 

En la primera data, el cantautor barceloní presentarà l'última referència en solitari, Diagonal (Primavera Labels / Universal, 2019), que no pot trobar escenari més encertat que el del local de la capital catalana. La nit també s'animarà a càrrec del grup emergent Pixel de Stael, un duo barceloní que es mou entre l'indie i el pop electrònic i que acaba de fer públic el primer single sota el nom "Si fuera por mi".


Miqui Puig pujarà a l'escenari del Cicle Indiscret en la segona cita, i ho farà amb el segon àlbum amb ACP (Associazione Ciclista Popolare), que bategen amb el nom de 15 canciones de amor, barro y motocicletas (Primavera Labels / Universal, 2019). Abans, però, serà Valentina & The Electric Post qui obri la nit. La banda formada per la cantautora Valentina Risi i Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril, La Sentina) mostraran les cançons de l'EP de debut, Before The Universe (Hidden Track Records). 
 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Indiscret, Enric Montefusco, Almo2bar, Miqui Puig & ACP, Pixel de Stael, Valentina & The Electric Post, Actualitat, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.