Fira

​Arrenca el Trovam a Castelló

La capital de La Plana es converteix per uns dies en l’epicentre musical del país

| 07/11/2019 a les 13:46h

Joan Dausà serà un dels protagonistes del Trovam
Joan Dausà serà un dels protagonistes del Trovam | Gerard Mercader
Ja fa uns anys que la Fira Trovam va unir esforços amb el festival Proweekend per tal de convertir Castelló de la Plana en un gran aparador musical. Des d’avui i fins diumenge, l’auditori de la ciutat és el punt neuràlgic on ja es reuneixen professionals relacionats amb la música, artistes emergents que presenten petites mostres de la seva feina (showcases) i artistes consagrats amb concerts de pagament oberts a tot el públic.

Aquesta nit hi ha una bona mostra d’artistes dels Països Catalans, amb els concerts d’Anna Ferrer, Sis Veus, Joan Dausà, Tarta Relena i Carles Dènia. Tot un recorregut ric i divers tant des del punt de vista musical com des del geogràfic. Abans, diversos debats i les trobades de mànagers i de sales valencianes hauran d'afrontar el costat més professional de la Fira.

Per aquest cap de setmana hi ha previstos concerts de Tòfol Martínez i Joan Pau Cumellas, de Junior Mackenzie, de Mishima i de Rebeca Mut (divendres); i de Canta Canalla, Dani Miquel, Miquel Gil, Júlia i Clara Andrés, Suu, L'Emperador, Mara Aranda, Tesa, La Fúmiga i Prozak Soup (dissabte), entre d'altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Trovam

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.