estrenes

Brighton 64 descobreix «La cara infame del poder»

Estrenem l'avançament del proper àlbum dels barcelonins, que veurà la llum el 13 de desembre

| 13/11/2019 a les 13:00h

Brighton 64
Brighton 64 | Arxiu grup
"Estem perdent tot el que de mica en mica i a través de moltes lluites s’havia anat guanyant al llarg del segle XX", afirmen Brighton 64. Amb el caldo de cultiu que ha creat la política catalana els darrers mesos, la formació barcelonina se centra en el nou disc, Como debe ser (BCore, 2019), en les injustícies que fan del món "un lloc hostil". Mirem el poder a la cara, concretament al seu costat més infame, en aquest avançament exclusiu a Enderrock.cat. 



Des del retorn de la banda en la seva segona etapa, el resultat discogràfic ha estat tan prolífer que ja van per la quarta referència. L'han creat, colze a colze, amb el moment de repressió que viu el país, per això expliquen que és el més compromès fins al moment. "Fins ara havíem fet discos dels nostres mons interiors, sobre els mods, la premsa musical o l’amor... Merda, tot això és merda. En Ricky i jo hem militat i hem cregut en un país lliure des de sempre, però això no havia anat mai de la mà de la nostra música. Ara sí. Ha estat el moment de presentar-nos tal com som, tot i el risc de no poder sortir de casa", afegeix Albert Gil.

La data de llançament serà el 13 de desembre; fins aleshores tocarà esperar. De moment, han confirmat el directe del dia 4 de gener a la Sidecar de Barcelona. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Brighton 64, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.