actualitat

Anunci dels finalistes al premi Enderrock a Millor videoclip en llengua catalana al Soundie 2019

Dimarts 19 de novembre la sala 3 de l'Apolo acollirà una prefesta Enderrock amb Els 40 Principals, per escalfar motors per a la gala del Soundie

| 14/11/2019 a les 17:00h

Festival Soundie 2017
Festival Soundie 2017 | Arxiu Soundie
Dimarts 19 a la sala 3 de l'Apolo se celebrarà una prefesta en què es faran públics els cinc seleccionats al premi Enderrock a Millor videoclip en llengua catalana del Soundie 2019. L'acte, per al qual es poden demanar invitacions a través del web, comptarà amb una taula rodona amb els cinc realitzadors dels audiovisuals, moderada per la periodista Helena Morén (Enderrock). Posteriorment, es podrà gaudir d'un showcase de Miquel Abras i d'El Petit de Cal Eril.

El Soundie culminarà la cinquena edició dissabte 23 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb l'entrega de premis, així com amb concerts, tallers, panells, ponències i networking sobre el món del videoclip. La nova edició rebrà de nou el suport d'entitats properes al sector creatiu i cultural, com ara WIN, SGAE, UFI, ARC, APECAT, PAF, MIM, Cases de la Música, MEI i mitjans de comunicació com Mondosonoro, Scanner FM i Enderrock mateix, a més d'empreses col·laboradores com el SAE Institute.

És així com es premia des del sector musical, les categories de Millor videoclip internacional, Millor videoclip nacional, Millor videoclip d'un artista de Catalunya, Millor videoclip en llengua catalana, Millor videoclip d'un segell independent, Millor muntatge de videoclip, Millor videoclip per a la igualtat de gènere, Millor director novell, Millor videoclip low-cost, Millor direcció d'art, Millors efectes especials, Millor fotografia, Millor creativitat/guió i Millor animació.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, El Petit de Cal Eril, Els40 Principals, Joan Dausà, Miquel Abras, Soundie, actualitat, Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.