revista

L'alegria de Gertrudis s'encomana a la revista Enderrock de desembre

La revista regala el disc 'Estrats: Sons de Ponent', dedicat a l'escena musical lleidatana

El número 296 inclou una àmplia entrevista a Antoni Parera Fons i un reportatge sobre el comiat indefinit de Zoo

| 02/12/2019 a les 10:45h

La revista Enderrock 296 dedica la portada a la festa de Gertrudis. La formació de La Garriga celebra vint anys de trajectòria amb la sortida del sisè disc d'estudi, No em dona la gana (Promo Arts Music, 2019), un treball que col·loca la banda al bell mig de l'escena mestissa catalana. Amb ganes de guanyar la batalla, els músics estan a punt per convertir els escenaris en una oda a la llibertat d'expressió, l'alegria i l'eufòria. 

A la revista de desembre s'hi encarta en exclusiva el disc Estrats: Sons de Ponent (Satélite K, 2019), que repassa l'escena musical lleidatana a través d'un recopilatori que inclou referents com Roger Mas, Renaldo & Clara, El Fill del Mestre o El Petit de Cal Eril, juntament amb noves propostes emergents del territori com Éphona, Koers o Lasta Sanco

També es dedica un espai a la final Sona9, que va tenir lloc el passat 20 de novembre a la Sala Luz de Gas i en la qual es va proclamar guanyadora la cantautora mallorquina Maria Jaume Martorell. Joina es va emportar el Premi Joventut, Urpa el Premi Èxit i el Premi de la votació popular i Relat, el Premi Cases de la Música. Fem una ullada també als triomfadors dels Premis Enderrock de la Música Balear i als Premis Ovidi de la Música en Valencià, així com al XXI Premi Miquel Martí Pol, que va ser atorgat a Clàudia Cabero.  

En el número de desembre trobem entrevistes en profunditat al cantautor mallorquí Antoni Parera Fons, una de les figures indispensables de les Balears els últims 50 anys i enguany reconegut amb el Premi Enderrock de la Música Balear a la Trajectòria. En el número 296 també parlem de les novetats discogràfiques de Miquel SerraBrighton 64Ginestà, Prozac Soup i Estopa, i en un format més breu amb Flashy Ice CreamFormentera Badminton Fan ClubMiquel Abras, Mourn i Joanjo Bosk.

El comiat indefinit de Zoo ocupa un espai destacat en el número de desembre amb un reportatge que repassa com va anar el concert de final de gira, així com també explica aquests cinc anys de música ininterrompuda de la banda de rap electrònic més popular dels Països Catalans.

A La Fonoteca, Oriol Rodríguez parla amb una de les creadores de Luup Records i a La Playlist es descobreix la banda sonora imprescindible de l'escriptora Marta Orriols. Per altra banda, a la secció Acords i desacords, opinen Dolo Beltrán i Martí Gironell. El disc del mes per Jordi Bianciotto és L'elegància dorm de Miquel Serra. 
 

Portada Enderrock 296 Foto: Michal Novak

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Urpa, Joina, Maria Jaume Martorell, Zoo, Dolo Beltrán, Manel, Flashy Ice Cream, Estopa, Gertrudis, Miquel Abras, Ginestà, Mourn, desembre, Enderrock, revista

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.