crònica

Bad Gyal fa el que li surt del 'toto'

Crònica del concert de la maresmenca a la Razzmatazz en el marc del Curtcircuit

| 02/12/2019 a les 12:30h

Bad Gyal a la sala Razzmatazz
Bad Gyal a la sala Razzmatazz | Xavier Mercadé
Deia la reina Clarisse Renaldi de Genòvia que una reina mai noarriba tard, que és la resta que hi són massa d'hora. Hereva de la generació que ha passat de pel·lícules com Princesa por sorpresa a J.Balvin, Alba Farelo va aparèixer amb puntualitat genoviana després de gairebé hora i mitja de discjòquei amb reggaeton d'última fornada a la sala Razzmatazz. Els plebeus del twerk, efectivament, havien vingut amb temps: feia hores que encerclaven la sala del Poblenou per veure entrar la reina del dancehall, i gairebé haguessin esperat segles. 
 

Bad Gyal a la sala Razzmatazz Foto: Xavier Mercadé


Bad Gyal s'ho munta bé, té maneres de diva i essència d'underground. Vestida de platejat i amb plomatge blanc, la seva aparició va ser com la de l'àngel a Maria per als seus seguidors, però en versió twerk en lloc de baixada del cel. El xou va ser, del minut u a l'últim, d'alta intensitat, i van tenir un fort protagonisme les quatre ballarines que acompanyaven la cantant de Vilassar de Mar. A cada gest, a cada moviment de cul, Razzmatazz saltava a crits i perreava sense vergonyes: és el que havien vingut a fer. 

"Santa María", "Alocao" i "Hookah", les darreres sortides, van ser de les cançons més aclamades. No va faltar "Yo sigo iual", l'únic tema en català del repertori, ni "Internationally", que va concloure la gran festa deixant clar un missatge: Bad Gyal ja és una estrella internacional, és qui fuma dalt de l'escenari, qui fa bandera de la sensualitat i sexualitat amb coreografies estudiades i lletres que demanen que li mengin 'el toto'.

La diva del reggaeton i el dancehall català va exhaurir entrades en els dos concerts del cap de setmana a la Razzmatazz, en el marc del Curtcircuit, dues cites amb què es consolida a casa i mira cap a fora amb seguretat, reivindicant l'autotune i la carn que està orgullosa de moure's com li surt del 'pussy'. 
 

Bad Gyal a la sala Razzmatazz Foto: Xavier Mercadé

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, crònica, Bad Gyal, Curtcircuit, concert, Razzmatazz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.