actualitat

Gertrudis i els Sons de Ponent, protagonistes de l'Enderrock Sona de desembre

Ja es poden reservar les invitacions per la cita de dimarts 10 de desembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 03/12/2019 a les 12:30h

Gertrudis
Gertrudis | Arxiu grup
L'Enderrock Sona del mes de desembre farà pujar dalt de l'escenari Gertrudis i alguns dels protagonistes del disc que s'encarta amb la revista dedicat a l'escena musical lleidatana, Estrats: Sons de Ponent (Satèlite K, 2019). La cita serà el dimarts dia 10 a les 20.00 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 296 de la revista Enderrock, que té com a portada el trio de La Garriga.

A les 19.45 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 20.00 h començarà l'Enderrock Sona amb l'actuació en acústic dels grups Éphona, Àlex Valdivia, Joan Baró i Thinkin'Wild, una representació dels artistes que apareixen a l'àlbum encartat amb l'Enderrock del mes. Després d'aquestes actuacions, pujaran a l'escenari Gertrudis, que oferiran un tast, també en format acústic, del nou disc titulat No em dona la gana (Promo Arts Music, 2019).

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble i gratuïta per al concert d'Enderrock Sona de dimarts 10 de desembre, només cal que omplis aquest formulari.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, desembre, Gertrudis, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.