crònica

L'eterna nit de Love of Lesbian al Palau de la Música

Crònica del concert de final de gira de la formació barcelonina

| 04/12/2019 a les 14:20h

Love of Lesbian al Palau de la Música
Love of Lesbian al Palau de la Música | MíriaMusicMedia
Des de feia mesos, la que podrà ser l’última reunió de fans de John Boy tenia data i lloc: 28 de novembre al Palau de la Música. A les 21.30h, els llums es van apagar i després d'una petita presentació, el grup liderat per Santi Balmes va sortir entre els aplaudiments d’un recinte ple. La cançó “1999” va ser l'encarregada d'obrir un espectacle de gairebé tres hores. Love of Lesbian, que es prendrà un merescut descans per tornar amb nou disc, va oferir un repertori de repàs davant d'un públic que cantava des de “Nadie por las calles”,  “Carta a todas tus catástrofes” o “Manifiesto Delirista” fins a “En busca del mago”, “Algunas Plantas” o l'himne al 'raros' “Club de fans de John Boy”.

Amb el cul posat sobre les butaques o aixecat per l'emoció, els fans cridaven i ballaven. El Palau de la Música tremolava celebrant que amb vint anys de trajectòria la banda catalana continua omplint auditoris, teatres i palaus. Un poti-poti d’etapes que els seus seguidors han viscut amb ells amb fidelitat.
 

Love of Lesbian al Palau de la Música Foto: MíriaMusicMedia


Així, la nit (que tant de bo fos eterna) es va convertir en un concert que aplegava, a més d'un cúmul de sentiments, eufòria i records, a lesbians acústics, pops, indies, rockers i actors de monòlegs, celebrant aniversaris passats, tornades d’integrants i, sobretot, la vida d'un grup que amb el temps ha fet del caos un art, la banda sonora de la vida de molts.

Ara caldrà esperar les noves sorpreses que Love of Lesbian ens portaran. Superant, com cada disc, les seves expectatives i les alienes i sobretot, i tal com va dir Santi Balmes, esperant que quan tornin alguns ja siguin lliures. 
 

Love of Lesbian al Palau de la Música Foto: MíriaMusicMedia

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Palau de la Música, Love of Lesbian, crònica

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.