festivals

El festival Ítaca L'Escala, els èxits de la primavera

La cita de l'Empordà amplia la programació a dos dies, amb un cartell que compta amb les actuacions de Manel, Ciudad Jara, Lildami i El Pot Petit

| 09/12/2019 a les 12:00h

Ciudad Jara
Ciudad Jara | Arxiu del grup
La 8a edició del Festival Ítaca aposta per la qualitat i la diversitat amb un cartell que, per primera vegada, inclou dos dies d'actuacions. El festival celebrat a l'Escala presenta una programació amb propostes musicals intergeneracionals repartides entre l'11 i el 12 d'abril. El primer dia comptarà amb els concerts de ManelCiudad Jara i finalment, del raper Lildami, i el dia següent, el festival tancarà l'edició amb el concert per a públic familiar en mans d'El Pot Petit.

La nit d'estrenes de l'11 d'abril començarà a les 21.30h del vespre a la zona barraques de la ciutat de l'Empordà. Es podrà gaudir del concert de presentació del disc Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019) de Manel, i també del primer directe a les comarques gironines de Ciudad Jara, la nova proposta musical de l'exlíder i compositor de La Raíz. I també pujarà a l'escenari Lildami, que continua sorprenent el públic amb la gira de Flors mentre visqui (Halley Records, 2019). Per altra banda, El Pot Petit actuarà el dia següent a les 18h de la tarda, també a l'espai barraques de l'avinguda Francesc Macià. 

Enguany, el Festival Ítaca tindrà el tret de sortida el 15 de febrer. Unes setmanes abans del cap de setmana a l'Escala, l'Ítaca portarà a la sala La Mirona de Salt els concerts d'Ebri Knight i Mafalda, dins el marc de la festa del Carnaval de Girona. 

Les entrades pel festival es podran comprar a partir de dimarts 10 de desembre a la web del festival
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, manel, ciudad jara, la raiz, lildami, el pot petit, ítaca, festival ítaca, l'escala, l'empordà, girona, mafalda, ebri knight, carnaval, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.