entrevistes

Mourn: «Fer un disc de versions ens ha servit per conèixer el nostre nivell»

El duet fa covers de Hüsker Dü, The Replacements, Come o The Cure en el nou àlbum

| 07/01/2020 a les 20:00h

Mourn
Mourn | Berta Pfirsich
La banda maresmenca d’indie-rock Mourn presenta Mixtape (Subterfuge, 2019), un disc de versions amb icones de l’underground com Hüsker Dü, The Replacements, Come o The Cure.

Però per què un disc de versions? "Fa un parell d’anys, quan érem a punt de gravar el tercer disc, Sorpresa familia (Captured Tracks, 2018), la discogràfica ens va proposar de fer covers per allargar la gira. Vam gravar un casset amb quatre versions. Ens va agradar i ens vam anar engrescant fins a tenir-ne unes quantes més. Va ser quan vam decidir gravar un elapé", expliquen. "Ens ha servit per conèixer una mica el nostre nivell. Som autodidactes i de vegades pensem que no tenim la capacitat musical de fer segons què que fan altres músics", diu la banda. "Intentar-ho a l’habitació de casa, treure les guitarres i veure que ho pots fer és un esclat d’eufòria que flipes!", comenten emocionats.

A més, per primera vegada han inclòs a l’àlbum dos temes inèdits titulats en català (“Sorpresa!” i “Angines”), dues cançons –una en català i l’altra en anglès– que tenien enregistrades des de feia temps. "De fet, ja hem començat a preparar nous temes per al proper àlbum, perquè entrarem a gravar d’aquí a no res", asseguren.

Més enllà del projecte, les de Mourn –Carla Pérez (guitarra i veu) i Jazz Rodríguez (guitarra i veu)– han muntat amb Markus P. (veu) –el seu millor amic de l’institut– una nova banda anomenada Help Me Please I Am Dying.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, mourn, entrevistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.