entrevistes

Formentera Badminton Fan Club: «Hem muntat un munt de grups plegats, aquest és el cinquè»

El duet de les Pitiüses ha debutat amb una perla electropop, 'Imantisme'

| 30/12/2019 a les 10:45h

Formentera Badminton Fan Club
Formentera Badminton Fan Club | Sebastià Canyelles
El hype de la temporada és el duet formenterenc format per Marc Martorell i Jaume Roca, que ha debutat amb una perla electropop, Imantisme (Right Here Right Now, 2019), sota el nom de Formentera Badminton Fan Club. Parlem amb ells sobre aquesta nova sortida discogràfica. 

Quina història hi ha darrere el nom del grup?
Formentera Badminton Fan Club:
 Amb l’illa de Formentera hi tenim una relació molt especial. Hi va néixer el pare de Jaume Roca i la seva família té una caseta a la Savina. Quan érem petits, em convidaven a passar-hi els estius. Recorríem l’illa sencera amb bicicleta. La segona part va sorgir una nit després d’un concert dels mallorquins Satellites. I, entremig, una amiga ens va comentar que era divertidíssim jugar a bàdminton i que havíem de provar-ho.


I què heu fet amb tots aquests referents?
FBFC: 
Hem muntat un munt de grups plegats, aquest és el cinquè, si no m’equivoc. També hem estat a altres bandes per separat. El projecte va néixer quan es va dissoldre Carlovich, perquè en Jaume va partir a Eivissa per treballar. Des d’allà gravava unes demos precàries que m’enviava. I ara tots dos estem instal·lats a les Pitiüses, un professor d’anglès i un dissenyador.

Entre el pop psicodèlic i l’electrònica d’escola french touch, Imantisme té una essència balear.
FBFC: Escoltem molt Phoenix i Tame Impala. I també Sufjan Stevens ens ha influenciat moltíssim amb el disc Carrie & Lowell (Asthmatic Kitty, 2015), sobretot melòdicament. Finalment, hi ha The Weekend, que té un aire comercial però alhora molt personal que igualment ens agrada. Tot imaginat a les Pitiüses.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, Formentera Badminton Fan Club, entrevistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.