actualitat

Nova data per l'Enderrock Sona de desembre amb Gertrudis i els Sons de Ponent

Ja es poden reservar les invitacions per la cita de dilluns 23 de desembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 16/12/2019 a les 13:00h

Gertrudis
Gertrudis | Arxiu grup
L'Enderrock Sona del mes de desembre farà pujar dalt de l'escenari Gertrudis i alguns dels protagonistes del disc que s'encarta amb la revista dedicat a l'escena musical lleidatana, Estrats: Sons de Ponent (auto [edit] arte, 2019). La nova cita serà el dilluns dia 23 a les 20.00 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 296 de la revista Enderrock, que té com a portada el trio de La Garriga.

A les 19.45 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 20.00 h començarà l'Enderrock Sona amb l'actuació en acústic dels grups Éphona, Àlex Valdivia i Thinkin'Wild, una representació dels artistes que apareixen a l'àlbum encartat amb l'Enderrock del mes. Després d'aquestes actuacions, pujaran a l'escenari Gertrudis, que oferiran un tast en directe del nou disc, No em dona la gana (Promo Arts Music, 2019).

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble i gratuïta per al concert d'Enderrock Sona de dilluns 23 de desembre, només cal que omplis aquest formulari.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Gertrudis, actualitat, Enderrock Sona, desembre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.