entrevistes

Salvatge Cor: «Aquest és un disc de sinceritat i de plasmar un moment molt cru»

El grup de Palma signa el Millor disc revelació de 2019 amb 'Bruixes'

| 27/12/2019 a les 10:00h

Salvatge Cor
Salvatge Cor | Aida Domínguez
La sorpresa de l’any arriba de Mallorca. I és una sorpresa relativa perquè Salvatge Cor ja va ser guardonat l’any passat amb el millor grup revelació en els I Premis Enderrock de la Música Balear. Ara, amb un nou disc sota el braç, han ampliat el camp d’acció amb el Premi Enderrock de la crítica a millor disc revelació per Bruixes

“Estam molt contents. La realitat és que ha estat una sorpresa. Sí que és cert que amb Bruixes hem fet molta feina, no només des del punt de vista musical sinó també promocional, gràfic i audiovisual, però no teníem la percepció que guanyaríem un premi tan bonic com aquest. Estam flipant”, explica Llorenç Romera, líder i cantant de la banda.

Ens explica que la clau de l’èxit és l’honestedat. “És un disc de sinceritat i de plasmar un moment molt cru. Tot allò que jo cant en el disc era molt real. La música és comunicació i hem constatat que aquest és un disc que arriba a la gent”, comenta el vocalista. La banda té clars els objectius: “Les coses creixen i cada vegada tenim més ganes de tocar a Catalunya, que és el nostre objectiu. Tenim moltes ganes de tocar i Mallorca és petita. Tant de bo aquest premi ens ajudi a arribar a més gent”.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Salvatge Cor, Premi Enderrock, Millor disc revelació, entrevistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.