estrenes

Pop i música urbana van de la mà en el nou tema de Baaldo

Estrenem la cançó "Barcelona is my California" de l'artista mallorquí

Top 10 2019 de clips en català d'artistes balears a YouTube

| 09/01/2020 a les 12:00h

Baaldo
Baaldo | Marcos Domínguez
Des del municipi mallorquí de Calvià, Baaldo aterra amb un nou senzill titulat "Barcelona is my California", un avançament en exclusiva del que serà l'àlbum de debut, El chico de la doble A (Blau, 2020), que veurà la llum al llarg de les properes setmanes. 

Baaldo va irrompre amb força en l'escena musical el passat setembre, quan va treure amb col·laboració de l'artista malagueny Warmi el reggaeton en mallorquí i castellà "Vull ballar amb tu". La cançó es va col·locar ràpidament en el top 10 de clips més vistos d'artistes balears a Youtube. Avui, virant l'estil però mantenint-se dins de l'òrbita de la música urbana, ens porta un tema igualment hipnòtic.


La cançó comença amb un soroll d'onades i gavines i una melodia a piano, a la qual s'hi suma aviat la veu de Baaldo. Tot plegat recorda a un tema de pop suau fins que arriba la tornada, en què apareix un beat acompanyant la insistent sentència del músic: "Barcelona is my California". Afegint un soroll 'retro' de casset als sons naturals de la platja, el músic canvia l'anglès pel mallorquí per acabar autodefinint-se: "jo no soc com Sant Jordi, soc el drac i soc graciós".

Amb aquest nou tema, Baaldo evidencia les múltiples influències que li nodreixen la música, que van des de Bad Gyal a Dua Lipa, passant per Lana del Rey o Lady Gaga, i com es mou sense problema entre el pop i la música més urbana.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, balears, Baaldo

COMENTARIS

BRUTAL!

GasparB, 09/01/2020 a les 12:26

Me encanta, es preciosa!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.