actualitat

Exhaurides les entrades per a l'Enderrock Sona de gener amb Suu i Èxta6

La cita se celebrarà dimarts 14 de gener a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 08/01/2020 a les 14:00h

Suu
Suu | Michal Novak
Suu i Èxta6 són els artistes que protagonitzaran el primer Enderrock Sona de 2020. La cita serà el dimarts 14 de gener a les 20.00 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 298 de la revista Enderrock que té com portada la cantant barcelonina Suu. Les entrades per aquest doble concert ja s'han exhaurit.

A les 19.45 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 20.00 h començarà l'Enderrock Sona amb l'actuació d'Èxta6. La formació de Viladecavalls presentarà en exclusiva algunes de les cançons de Darrere la mirada (RGB Suports, 2020), l'últim treball discogràfic que es publicarà el 31 de gener. Després de la seva actuació, pujarà a l'escenari Suu, que oferirà un tast en format electroacústic del segon treball, Ventura (Halley Records, 2020), un disc produït per Carlos Sadness

IMPORTANT:
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Arxivat a: Enderrock, Èxta6, Enderrock Sona, gener, actualitat, suu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.