Actualitat

Avís per a músics: presenta la teva proposta musical al MMVV

S'obre la convocatòria de presentació de propostes artístiques per actuar a la 32a edició del Mercat de Música Viva de Vic

| 13/01/2020 a les 10:00h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
El Mercat de Música Viva de Vic celebrarà la 32a edició del 16 al 19 de setembre de 2020. Com cada any, la programació del festival es pot separar en dues branques: per una banda, la que es du a terme de dimecres a divendres i que té lloc als espais tancats com l'Atlàntida o la Jazz Cava amb l'objectiu de promoure la contractació i visibilitat dels artistes que hi actuen, i per l'altra, els concerts del cap de setmana, que es realitzen a la Plaça Major i El Sucre, en un ambient més festiu. 

Un altre dels punts forts del MMVV, és l'aposta pels talents emergents. Ja fa anys que des de la cita vigatana s'organitza una presentació de propostes musicals per donar l'oportunitat d'actuar en un dels escenaris del certamen. La convocatòria de l'edició d'enguany romandrà oberta fins al proper 31 de març i ja se'n poden consultar les bases legals a la web oficial del MMVV. La direcció artística escollirà al voltant de 60 propostes basant-se en uns criteris de selecció que van des de la identitat pròpia de l'artista fins a la tècnica i objectius del projecte. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, proposta, mmvv, MMVV 2020, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.