actualitat

De veritat que Blaumut torna per la porta gran

La banda estrena el videoclip del tema "De Veritat", que formarà part del seu proper àlbum

| 10/01/2020 a les 11:39h

Blaumut
Blaumut | Diego Conti
S'ha fet esperar, però de veritat que ja tenim a tocar el nou disc de Blaumut. El treball portarà per nom 0001 (Música Global, 2020) i ens arribarà a les mans el proper dia dels enamorats, el 14 de febrer. Per fer-nos l'espera més amena, avui la banda ha estrenat com avançament el videoclip del tema "De veritat", que compta amb la direcció de Guillem Roma.


En aquest proper treball de Blaumut, que ells mateixos descriuen com a conceptual, hi trobarem una comunió entre el racional, l'emocional i la part més física de cadascú. N'és un exemple aquesta primera cançó que ens han deixat escoltar dels 13 temes que compondran el disc, "De veritat", que parla de retrobar-se amb la pròpia essència. A més, l'elapé s'arrodoneix amb la producció de Joel Condal, Xavi de la Iglesia i la mateixa banda, així com l'assessorament artístic i els teclats de Dani Espasa.

Els primers concerts de la gira de 0001 seran el 30 d'abril al festival Strenes de Girona, que ja té les entrades exhaurides, el 5 de maig a la sala Barts (Barcelona), el 9 de maig a La Daurada (Vilanova i la Geltrú), el 19 de juny a l'Abdal Music Festival (Horta d'Avinyó), el 2 d'octubre el Centre Cultural de Terrassa i el 17 d'octubre a La Mirona de Salt (Girona).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Blaumut, videoclip, De veritat, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.