Actualitat

Més d'un miler de persones es llancen a la sorpresa de Joan Dausà

L'artista anuncia el concert de presentació del nou disc en un lloc sorpresa tan sols un dia després de posar punt final a la gira de comiat de l'últim treball

| 13/01/2020 a les 11:27h

Joan Dausà
Joan Dausà | Noemi Elías
Joan Dausà va d'eufòria en eufòria. L'artista no ha deixat ni un dia de descans entre l'emocionant final de gira que va enllestir aquest dissabte al Teatre Auditori de Sant Cugat i la sorpresa que va donar en primícia al final de la mateixa nit i, unes hores més tard, a través de xarxes socials. El santfeliuenc va comunicar la data de concert del directe del proper àlbum, que se celebrarà el 24 d'abril de 2021.

L'originalitat de la proposta rau en el fet que el públic no sap més detalls de la cita, ja que l'indret afortunat on es realitzarà és sorpresa. Tot i això, ja són més de mil les persones que, en una sola hora, han decidit que es deixaran portar i es trobaran, d'aquí gairebé un any i mig, en algun lloc per ara desconegut, per escoltar en directe les cançons que l'artista santfeliuenc promet començar a escriure properament. Dausà no està per nostàlgies, avui mateix comença el compte enrere fins a noves notícies. 


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Joan Dausà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.