estrenes

Arc de Triomf, nascuts per festivar

Els germans de Vilassar de Mar s'obren camí en l'escena catalana amb el primer senzill, "Per un món"

| 15/01/2020 a les 14:00h

Arc de Triomf
Arc de Triomf | Toni Villen
Olek i Wojtek Burek són germans, tenen un grup i una empresa de mitjons. Viuen a cavall entre la música i l'emprenedoria, i encara que ara encetin nova etapa en la trajectòria musical, els de Vilassar de Mar ja fa més de quinze anys que pugen als escenaris i signen hits. Potser algú els recordarà per un dels anteriors senzills més reproduïts: "My Seventeen" era un tema d'aire festiu i bon rotllisme que van publicar amb Daylight, el grup que els va portar a tocar a llocs com el Japó, la Xina o Rússia, però que es va desfer ara fa tres anys. 

Abanderats de l'eslògan "Maresme tropical" i amb banda renovada, els germans d'origen polonès enceten un nou camí sota el nom Arc de Triomf. Els Burek fan el salt definitiu al món del mestissatge en català, un territori que fins ara no havien tocat, i hi entren amb ganes: "Hem fet el pas a la música en català perquè per nosaltres és més fàcil de comunicar i apostem per l’escena catalana; ja els agradaria a molts altres llocs tenir una escena tan rica com la nostra", expliquen. Amb tot, la banda maresmenca ja té a punt el disc de debut Nascuts per molestar (LCM Records, 2020), i avui n'estrenem el senzill, "Per un món", que ve acompanyat d'una peça audiovisual. 


El videoclip que acompanya aquest primer senzill d'Arc de Triomf no s'allunya de l'estètica idealista que ja havien utilitzat en els anteriors projectes, però ara ho fa amb més convicció i personalitat mestissa. "Per un món" pretén ser un himne ballable, que es construeix a partir d'una lletra reivindicativa que descriu la dissonància entre la utopia que la societat ha injectat en vena al jovent i la realitat que ha d'afrontar. Aquest, però, no és el primer audiovisual que la formació puja a Youtube, abans de publicar cap senzill, van optar per presentar-se a partir d'una minisèrie on expliquen amb certa sàtira i humor, l'origen de la banda.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclip, nascuts per molestar, mestissatge, maresme, per un món, arc de triomf

COMENTARIS

Arc de Triomf?

Anònim, 15/01/2020 a les 15:21

Que bestia! Pensava que els germans ja no tocaven 🤔

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.