festivals

Manel, Miki Núñez, Lildami i Sopa, els últims confirmats del Canet Rock

Completen el cartell de l'edició d'enguany noms com Ciudad Jara, Els Amics de les Arts i Sopa de Cabra, entre altres

La cita se celebrarà el 4 de juliol i ja se n'han venut prop de 15.000 entrades

| 16/01/2020 a les 21:24h

Miki Núñez
Miki Núñez | Michal Novak
La nit en què cal veure sortir el sol ja té banda sonora. El Canet Rock, que aquest 2020 tindrà lloc el 4 de juliol al Pla d'en Sala, ha confirmat avui els noms que completen el cartell d'enguany, molts dels quals presentaran nou àlbum dalt del seu escenari.

Els pesos pesants de la jornada seran grups com Manel, que passarà per l'escenari de Canet amb el nou disc Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019), així com Sopa de Cabra o Els Amics de les Arts també hi mostraran el nou material acabat de sortir del forn. Per la seva banda, les formacions de mestissatge també gaudiran d'un fort protagonisme durant la cita de principis de juliol, ja que hi actuaran Miki NúñezItaca Band i Roba Estesa, amb el seu toc folk particular. 

El 4 de juliol serà una ocasió especial per als retorns. El líder d'Aspencat, Kiko Tur, aterrarà amb el projecte en solitari No Logo, i Pablo Sánchez de La Raíz ensenyarà com sonen els temes de la proposta que lidera sota el nom de Ciudad Jara. No hi faltaran tampoc el raper Lildami, que engegarà la tongada de concerts, el clàssic Miquel del Roig, ni Cesc, el debut i aposta pròpia del Canet Rock. 

Tots aquests artistes s'afegeixen als ja confirmats, Oques Grasses, Doctor Prats i Jazzwoman, que faran de les dotze hores del Canet una festa ininterrompuda amb l'objectiu final de veure com s'aixeca el dia. De moment, el festival ja ha venut prop de 15.000 entrades, més de la meitat de l'aforament del recinte. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Canet Rock

COMENTARIS

Miki Núñez es el mejor

Anònim, 02/02/2020 a les 16:00

Voto a Miki Núñez

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.