concerts

El camí de l'excés de The Darkness

La banda de Justin Hawkins actua el dia 1 de febrer a la sala Salamandra de L'Hospitalet

| 25/01/2020 a les 13:53h

The Darkness
The Darkness | Xavier Mercadé
Va ser una broma o un projecte seriós que es va prendre de manera excessivament curosa la trilogia del sexe, les drogues i el rock'n'roll? L'inici de la carrera de The Darkness l'any 2000 va ser fulgurant: en tres anys i dos discos van aconseguir tots els números u possibles i es van endur un bon grapat de Brit Adwards.

Sense negar en cap moment les influències de Led Zeppelin, Van Halen i sobretot Queen, els tons aguts del cantant Justin Hawkins van ser la més gran marca d'identitat del grup. Els excessos amb les drogues (Hawkins va reconèixer haver-se ficat pel nas fins a 150.000 dòlars l'any de cocaïna) i la trepidant ascensió els van portar a un eclipse encara més accelerat quan ja tenien a les mans les claus per accedir als grans estadis.
 
Justin Hawkins The Darkness a la sala Bikini l'any 2016 Foto: Xavier Mercadé

Però com aus fènix han sabut recuperar-se, des de la modèstia i sense voler picar tan fort. L'any 2016 van demostrar el seu excel·lent nivell en una actuació fenomenal a la sala Bikini, i el proper dia 1 de febrer podrem comprovar-ne l'efectivitat a la sala Salamandra de L'Hospitalet de Llobregat, quan presentaran al Barcelonès les cançons del sisè disc, Eastern ins Cancelled (Cooking Vinyil, 2019). Les entrades anticipades es poden trobar aquí.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.