actualitat

Rosalia jura per un amor pres en un nou videoclip

La cantant de Sant Esteve Sesrovires estrena nou tema

| 23/01/2020 a les 18:40h

Rosalía
Rosalía | Fotograma
La cantant de Sant Esteve Sesrovires torna a sorprendre amb un nou videoclip, "Juro que". Malgrat que l'artista no n'havia anunciat el llançament, com en passades ocasions, a principis de setmana ja deixava anar una pista a les xarxes socials amb un muntatge d'ella i l'actor de la sèrie Élite Omar Ayuso.


Rosalia retorna amb aquest tema a les seves arrels més flamenques, tot i que segueix fent ús de la reverberació, amb sons de guitarra espanyola, jaleos i palmas. Una cançó que se situa entre l'estil més pur de Los Ángeles (Universal, 2017) amb Refree, i el darrer àlbum, que s'apropava més a la música urbana, El mal querer (Columbia, 2018). Per a fer el tema, la músic ha comptat amb la col·laboració d’El Guincho de nou a la producció, Joselito Acedo a la guitarra i Kaydy Cain (membre de la banda Los Santos, antiga PXXR GVNG) que n’ha escrit la lletra.

En el videoclip, que es mou entre dos ambients, es pot veure Rosalia en una habitació trobant a faltar qui representa que és la seva parellla, i  Omar Ayuso tancat a una cambra d’una presó. “Que si no sales tú, entro yo”, canta la catalana, “atraco un banco esta noche y que me lleven pa’ prisión”. Aquest vídeo, però, és més nu que d’altres audiovisuals que ha publicat la vocalista darrerament, sense grans escenificacions ni coreografies. Això sí, aquesta vegada ha afegit subtítols en anglès per a tots els seguidors que l'escolten més enllà de l’Atlàntic.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Rosalia, Juro que, videoclip, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.