concerts

Vols venir a la Bcn Jamaican Jazz Explosion?

El dissabte 8 de febrer arriba la segona edició de la cita a l'Auditori de Les Basses amb les actuacions de The Oldians, Don Cosmic i Tropikal Rockers

Sortegem dues entrades dobles per acudir al directe dels tres grups

| 30/01/2020 a les 16:30h

Don Cosmic
Don Cosmic | Arxiu grup
La Bcn Jamaican Jazz Explosion! és una autèntica festa de tribut als ritmes jamaicans que el dissabte 8 de febrer portarà a l'escenari algunes de les millors bandes d'aquest gènere musical a Catalunya. Aquesta nova edició, que se celebrarà a l'Auditori de Les Basses, comptarà amb l'actuació de la veterana formació The Oldians, que presentarà el setè disc Roots'nSoul [Nice & Easy] (Liquidator Music, 2020), una autèntica joia que des de la seva fundació l'any 2001 s'ha encomanat als sons més primitius de la música jamaicana i la seva relació amb el llenguatge del jazz.

La cita també inclourà el directe de Don Cosmic, una banda formada per autèntics músics tot terreny dels sons jamaicans. El septet barceloní compta amb un disc al mercat, Don Cosmic (Rudimentario Records 2019), carregat de ritmes skatalítics. Per la seva banda, Tropikal Rockers, amb autèntics trencapistes de reggae, ska i rocksteady, posaran el punt final a la Bcn Jamaican Jazz Explosion! 2020.

Vols acudir a la cita?
Si no et vols perdre aquesta explosió jamaicana el proper 8 de febrer, tenim la solució: sortegem dues entrades dobles, només has d'omplir aquest formulari i esperar que es facin públics els guanyadors.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Don Cosmic, sorteig, concert, Bcn Jamaican Jazz Explosion, The Oldians, Tropikal Rockers, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.