actualitat

Sorpreses i un professor d'institut al directe de Litus

L'actor i compositor presentarà el darrer àlbum el proper 8 de febrer a la Luz de Gas

Parlem amb ell perquè ens avanci algunes sorpreses de la nit

| 30/01/2020 a les 14:00h

Litus
Litus | Ivan Martinez
El cantautor terrassenc va publicar el passat novembre el cinquè àlbum, Hablo tu idioma pero no lo entiendo (U98, 2019). Després de la presentació al Cafè Berlín de Madrid a finals d'any, l'autor tocarà els nous temes per primer cop en directe a Barcelona, el proper 8 de febrer a la sala Luz de Gas.

La presentació del treball a la capital catalana comptarà amb sorpreses com la col·laboració de Beth, qui va posar veu a la inèdita "El sud del cel" de l'àlbum Maleta de pedres (U98, 2010), o la de Miquel Abras i Jofre Bardagí amb la interpetació de "Com sempre hem fet", inclosa al darrer disc del convidat. Serà, a més, una nit d'homenatges, entre els quals, confessa l'artista, hi haurà "una dedicatòria a un professor d'institut amb qui encara tinc contacte, que una vegada em va fer un anagrama del meu nom, i va ser d'aquí d'on en va sortir el títol de la cançó "Soc Zolu British".


Litus resideix a Madrid i combina la música amb la seva faceta televisiva i d'actor de teatre. Se'l coneix, fora de les seves cançons, per ser el vocalista de la banda del programa Late Motiv, presentat per Andreu Buenafuente. Litus es consolida com a compositor amb aquest darrer treball, un compendi de deu cançons amb nom i cognom propis que, assegura, "és l'àlbum que està tenint més bona rebuda i el que ens portarà més sorpreses".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Litus, U98, Actualitat, luz de gas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.