estrenes

Montañez i l'enyor a «Minsk»

Estrenem el nou tema del barceloní, que formarà part del disc 'Minsk · Praga · Budapest'

| 03/02/2020 a les 12:00h

Jordi Montañez
Jordi Montañez | Arxiu de l'artista
El músic barceloní Montañez llança el pròxim 21 de febrer el quart disc d'estudi: Minsk · Praga · Budapest (Satélite K, 2020). Com a avançament, avui estrenem un dels senzills que formaran part de l'àlbum i el que dona nom a la ciutat bielorussa que l'ha inspirat.


El disc ha estat concebut com una trilogia que recorre tres ciutats, Minsk, Praga i Budapest, així com tres perspectives de l'amor: la nostàlgia, la complicitat i la passió, respectivament. El tema "Minsk" aprofundeix en el tòpic de l'amor des de la nostàlgia a través d'un passeig de l'artista per la capital on se li apareixen els records d'un amor que no té al seu costat. En aquest context, el vocalista somia en no estar sol en la fredor hivernal de Minsk mentre escolta Silvio Rodríguez i parla dels seus concerts: "Soc aquí, plorant d'amor a Minsk", canta la tornada.

"Minsk" és el segon tast que tenim d'aquest imminent àlbum, que inclourà també l'EP Praga (Satélite K, 2019), que el músic va publicar la primavera passada. La sonoritat del treball, arranjada i produïda de la mà de Pau Romero, s'emmiralla en bandes com Mumford & Sons, The Pines o Passenger. El disc el presentarà en directe el 7 de març al Harlem Jazz Club dins del Barnasants.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Montañez, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.