actualitat

Maria Rodés, Maruja Limón i Machete en Boca giraran per l'Estat amb AIEnRuta

El cicle Artistes en Ruta organitzat per l'AIE porta set músics dels Països Catalans de gira per l'Estat espanyol

Completen la selecció Mourn, Zulu Zulu, José Domingo i Fraskito

| 29/01/2020 a les 16:00h

Maria Rodés
Maria Rodés | Arxiu de l'artista
El cicle Artistas en Ruta que impulsa l'Associació d'Artistes Intèrprets o executants d'Espanya (AIE) porta una vintena de grups per sales d'arreu de l'Estat espanyol perquè tinguin la possibilitat de sortir de casa i donar-se a conèixer en altres comunitats autònomes. Les bandes dels Països Catalans que actuaran en el cicle Artistas en Ruta de gener a juny abasten diversos estils musicals i procedències.

Des de Catalunya la quota d'artistes escollides són majoritàriament dones: la banda de pop-rock alternatiu del Maresme Mourn, el quintet barceloní de fusió Maruja Limón i la cantautora barcelonina Maria Rodés, a més del músic gironí José Domingo. Provinent del País Valencià, formaran part de la ruta el conjunt de rap Machete en Boca i el flamenc de Fraskito. En representació de les illes Balears, enguany només hi va un grup: Zulu Zulu, que des de Mallorca portaran el seu rock progressiu amb ritmes africans.

Dins de la programació, també hi destaquen algunes formacions provinents d'altres comunitats autònomes com, per exemple, Bronquio, Hakima Flissi, Enrique Heredia Negri, Fino Oyonarte, GAF y la estrella de la muerte o Mississipi Queen & The Wet Dogs, entre d'altres. Les sales dels Països Catalans que acolliran els concerts del cicle són les barcelonines Apolo, Almo2bar i Sidecar, la Salamandra d'Hospitalet i el Teatre del Raval de Gandia.

Els artistes que assisteixen a cada un dels cicles (dos l'any), són escollits per un comitè de periodistes, programadors de sales i gestors culturals de l'Estat. D'aquesta manera, amb el suport i la difusió de la societat d'artistes, els músics poden realitzar la gira i les sales de petit o mitjà aforament poden mantenir una programaicó de música en viu estable.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, AIEnRuta, Machete en Boca, Maruja Limón, concerts, María Rodes, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.