estrenes

«Salsa agredolça» a les venes de Da Souza

La formació mallorquina estrena el segon senzill de l'àlbum que estrenaran el 14 de febrer

| 30/01/2020 a les 09:00h

Da Souza
Da Souza | Manuel Pomar
Agredolç ho pot ser un comiat, un començament, un amor o un porc cuinat als fogons d'un restaurant xinès, només necessites l'ingredient que ho condimenti com cal. Els mallorquins Da Souza, més que menjar-ne molta, de "Salsa agredolça", en tenen a litres corrent per les venes. I es veu que el contacte d'aquest líquid amb el teixit humà encomana una eufòria continguda que convida a ballar amb "ossos, músculs i oxigen".

La cançó que estrenem avui a Enderrock és la que posa nom al proper àlbum del grup de pop balear, Salsa agredolça (Bubota, 2020), que veurà la llum el dia 14 de febrer. El quintet publicarà aquesta referència després de l'èxit de Futbol d'avantguarda (Famèlic, 2018), que va guanyar el Premi Enderrock 2019 de la música balear a millor disc de l'any i que els ha portat a ser una de les bandes illenques millor valorades.




Aquest imminent àlbum ha estat produït per Jordi Matas i Pau Riutort, i promet ser una de les joies de la temporada. De moment, per veure'ls en directe, haurem d'esperar al 19 de març, ja que tocaran amb Marialluïsa en el marc del Curtcircuit.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Da Souza, estrena, Salsa agredolça, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.