actualitat

Mor Jordi Calvo, vocalista de Berti Laski i Los Bretones

El guitarrista i cantant mod va morir el 2 de febrer amb 48 anys

| 05/02/2020 a les 18:00h

Jordi Calvo
Jordi Calvo | Xavier Mercadé
El cantant, guitarrista i compositor Jordi Calvo Moncau, un dels referents cabdals del moviment mod barceloní, va morir el passat 2 de febrer a l’edat de 48 anys. El recorregut musical de Calvo comença el 1992 amb la coneguda banda Los Bretones, i continua amb diverses aventures com Berti Laski, Browbeat o Quién mató a Brian Jones.

Calvo va viure tota la vida rodejat de música: treballant a la botiga de discos Jesús Discs i formant part de diversos grups al llarg de la seva vida. El reconeixement li va venir com a vocalista i guitarrista de Los Bretones, substituint la primera fornada de músics del grup. La formació es va guanyar ràpidament un nom dins de l’escena mod i de pop alternatiu dels anys 90 a Barcelona. Amb només un disc inèdit, Melody pop (1996), la banda va dissoldre’s i Calvo va passar a liderar Berti Laski.

Amb Berti Laski, on també tocaven Jordi Jordana (Brighton 64), Miguel Pujante (Kung Fu Masters) i Reginals Vilardell (Los Bisontes), Calvo va treure un segon disc d’estudi, Destino a Plutón (2004), i va participar en l’àlbum d’homenatge a George Harrison Thanks for the Pepperoni (Discmedi, 2002).
Especial: Efemèrides
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Jordi Calvo, Beri Laski, Los Bretones

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.