Concerts

Valentí Gómez a la novaiorquesa

El concert de presentació del treball 'New York Tableaux' està agendat pel 14 de febrer al Taller de Músics

| 11/02/2020 a les 13:54h

Valentí Gómez
Valentí Gómez | Vicenç Giménez
Valentí Gómez és conegut per la seva obra multidisciplinar. Des de la poesia fins a la traducció, la crítica literària i la cinematografia, el barceloní té una trajectòria que ha fet parada a França, Roma i Nova York, ciutat on ha viscut part important de la seva vida i que li ha servit com a font d'inspiració pel darrer treball. En aquesta ocasió, l'escriptor ha publicat el disc de poemes musicats New York Tableaux (Discmedi, 2019), que presentarà el proper 14 de febrer al Taller de Músics.

El disc posa banda sonora al llibre de poesia Retaule de Nova York (Ara Llibres, 2017), una obra que va néixer de l'estada de 25 anys del poeta i escriptor català a la ciutat americana. Ivan Santa ha estat l'encarregat de fer el recull de cançons que formen el compendi musical de l'àlbum, que compta també amb les col·laboracions de Sara Sambola i Pere Martínez a la veu, i de les recitacions de Fina Rius, entre d'altres. El resultat és un viatge sonor que va del jazz al flamenc, amb pinzellades de pop. La banda formada per a l'ocasió, anomenada NYT Band, actuarà en directe en la presentació de l’àlbum el dia 14, a la qual també assistirà l’autor dels textos Valentí Gómez.




 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, discmedi, concerts, sara sambola, música, jazz, new york tableaux, poesia, Taller de Músics, valentí gómez

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.