actualitat

'La gran onada' serà el nom del nou disc de Sopa de Cabra

La formació gironina avançarà tres noves cançons a mitjanit a les plataformes digitals

El nou treball del grup sortirà el 28 de febrer i estrenarà un tema en directe a la gala dels Premis Enderrock a Girona

| 12/02/2020 a les 09:00h

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra | Gustaff Choos
El proper disc de Sopa de Cabra es titularà La gran onada (Promo Arts Music, 2020) i veurà la llum el 28 de febrer. A més, a partir d'aquesta mitjanit avançaran tres cançons de l'àlbum, “Deien adéu”, “Em trenques el cor” i “Fronteres”, a través de les plataformes digitals.

Després del tema "Farem que surti el sol", dedicada a la tasca d'Open Arms al Mediterrani, el conjunt de pop-rock avança que les cançons que es podran escoltar a partir de les 12 de la nit tenen com a temàtiques líriques els problemes amb què es troben les persones refugiades, el canvi d'era que vivim i els orígens de Sopa passats pel rock urbà.

A més dels concerts ja programats, la banda afegeix a la gira nous directes a l’Atlàntida de Vic el 21 de novembre, a l’Auditori de Granollers el 17 d’octubre i al Teatre Auditori de Sant Cugat el 18 de desembre.

D’altra banda, en el procés de presentació del nou disc, Sopa de Cabra gravarà diverses cançons en un rodatge simbòlic a les ruïnes d’Empúries el proper dimarts 18 de febrer davant uns quants seguidors. L'enregistrament s'emetrà per TV3 la primera setmana de març. Aquest concert està inspirat en el que va protagonitzar Coldplay en directe a la mil·lenària ciutadella d'Amàn, a Jordània, el passat 29 de novembre del 2019 per fer el llançament mundial del seu darrer àlbum, Everyday Life (Warner, 2019). 

El conjunt gironí també estrenarà una cançó del disc en directe a la gala dels Premis Enderrock 2020 que se celebrarà el 5 de març a l'Auditori de Girona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La gran onada, Sopa de Cabra, actualitat

COMENTARIS

Rock Dur del bó

Anònim, 06/03/2020 a les 08:05

:-D !!!!!
D’aqui al Marquee

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.