Estrenes

Dídac Rocher i les arribades que cremen

Estrenem el primer senzill de 'La derrota', el disc del músic valencià que veurà la llum a mitjan març

| 12/02/2020 a les 15:00h

Dídac Rocher
Dídac Rocher | Arxiu de l'artista
El quart treball del cantautor valencià arriba després de set anys de pausa discogràfica. Dídac Rocher descobrirà el proper 13 de març un nou àlbum d'estudi que ha titulat La derrota (Au! Records, 2020). Mentre semblava esperar el moment adequat per ressorgir entre noves cançons, l'autor no ha deixat d'estar present als escenaris, per exemple, amb l'obra teatral El meu poble i jo.

Ara Rocher arriba de nou, renovat però sense arraconar el caràcter poètic i introspectiu que ja desprenien els primers discos. La derrota agrupa deu peces inèdites que comporten un abans i un després en la trajectòria del músic. Aquesta vegada, vesteix la sonoritat amb un enfocament més elèctric i cru que se situa entre l'indie-rock i la cançó d'autor. Dani Ferrer i Joel Condal han estat els escollits per dur a terme la producció i gravació del disc. A Enderrock.cat estrenem el primer senzill que es pot escoltar de l'últim treball de Dídac Rocher. "Arribar" és un tema amb una veu profunda i calmada que parla de les arribades que cremen, del que no és dit i d'altres rastres. La pots sentir aquí en exclusiva.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, arribar, la derrota, edrvalencia, estrenes, Dídac Rocher, senzill

COMENTARIS

Arribar

Dídac Rocher, 12/02/2020 a les 22:51

Fantàstica la cançó d'en Dídac Rocher. Si tot el disc és així crec que disfrutarem molt escoltant-lo. Desitjo ja que arribi el moment de tenir-lo a la meva discoteca.
Gràcies Dídac i no ens facis esperar tant per escoltar ela teus nous discs.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.