Estrenes

Néstor Mir, una cançó per fugir i tornar a començar

Estrenem el primer videoclip de "Terra", del nou àlbum del valencià

| 14/02/2020 a les 10:00h

Néstor Mir
Néstor Mir | Arxiu artista
Un immens i infinit continent (Malatesta, 2020) és el títol del nou treball de Néstor Mir. Durant els darrers set anys, l'artista de València ha estat alimentant Home Gran, una proposta amb la qual el músic revisa i tradueix cançons de Neil Young. Sintetitzadors, reverbs i ecos són el que Mir ha aportat a aquests temes originalment canadencs, i sembla que aquest terreny ha convençut prou l'artista com per seguir el camí i traslladar-ne l'estètica sonora al projecte en solitari que guardava silenci des de 2013, quan va publicar l'elapé La disolución doméstica (Malatesta, 2013). 

El nou àlbum del músic és íntegrament en valencià, tot i que el seu origen cau una mica més enllà, concretament, al Canadà, ciutat natal del seu admirat Young. Així doncs, el disc neix del viatge que Néstor Mir va fer a aquest racó del món durant l'estiu de 2018. La família de l'artista també es va afegir a l'escapada, "va ser com una epifania", confessa. Allà, va entomar una realitat "més gran, més ampla, infinita, immensa", mentre que Espanya li lliurava la imatge d’un país xicotet que "discutia per ser encara més xicotet".

Acostem-nos a aquesta fugida per la "Terra" al nou videoclip del cantant, que s'estrena en exclusiva a Enderrock.cat. "Vaig anar a la platja per fugir de la ciutat i quan vaig arribar a la platja me'n vaig anar a la muntanya." Així és com Néstor Mir enceta un tema recargolat que descriu el cercle viciós del desig de ser més lliures, i el vesteix d'un clip a a càrrec de Begoña Lozano. 









 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Terra, Un immens i infinit continent, EDRValencià, estrenes, Home Gran, Néstor Mir

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.