festivals

El Pony Pisador, Ciudad Jara i Queralt Lahoz, entre les confirmacions del Bioritme 2020

El festival del pantà de Sau anuncia el segon avançament de la programació

Què en sabem dels festivals d'estiu del 2020?

| 18/02/2020 a les 16:00h

Bioritme
Bioritme | Gisela Jané
El festival del pantà de Sau, destacat per l'entorn natural i la voluntat de mantenir-se sostenible, acaba d'anunciar el segon avançament del cartell. El Bioritme comptava ja per la vuitena edició amb noms de reclam com Xavi Sarrià, Jazzwoman, Tribade, Ketekalles o Koers, i n'afegeixen vuit de nous per configurar una programació que asseguren que serà paritària.

Els nous artistes que visitaran Vilanova de Sau entre el 27 i el 30 d'agost són la banda valenciana Ciudad Jara, la cantautora colomenca Queralt Lahoz, el grup de folk El Pony Pisador, les barcelonines Las Ninyas del corro i el duet barceloní-oscenc Ual·la. Provinents d'altres municipis de la resta de la península, també hi seran presents el grup portuguès Olive Tree Dance, el madrileny Tranceuntes i el gallec High Paw & The Elephants Yard.

Tots aquests músics, i d'altres que encara estan per confirmar, formaran part d'aquesta vuitena edició del festival i estaran repartits entre els quatre escenaris que conformen el Bioritme: el diürn Bioterra, el Biovent, dedicat a la cançó d'autor, el BioAigua, que recull l'escena reggae i sound system, i l'escenari principal. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festival, Bioritme, Ciudad Jara, El Pony Pisador, Queralt Lahoz, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.