festivals

Karamba, Arianna Puello i The Cat Empire, entre els noms del Black Music Festival

El cicle comença el 27 de febrer i s'allarga fins a finals de març

El cartell del festival també compta amb noms com Ben l'Oncle Soul, Monica Green, Blackfang i Strombers

| 20/02/2020 a les 15:00h

Karamba
Karamba | Arxiu del grup
El Black Music Festival està a punt d'obrir les portes de la dinovena edició. Els concerts de la programació, que començarà el dia 27 de febrer i s'allargarà fins a finals de març, se celebraran a nou localitzacions de Girona, així com a altres municipis com Viladecans, Perpinyà, Salt, Fornells de la Selva, Torroella de Montgrí, Bescanó, Mataró i Reus.

El cicle reprèn enguany la vocació de ser una plataforma d'exhibició d'artistes locals programant-hi músics com la novaiorquesa resident a Barcelona Monica Green, la banda femenina de música urbana i llatina Karamba, el grup cardoní Strombers, el quartet que formen Koko - Jean & The Tonics, la rapera Arianna Puello i bandes com Barcelona Gospel Messengers o Black Music Big Band i la seva versió Junior.

Pel que fa a les propostes internacionals, també es podran veure als escenaris del Black Music Festival artistes de la talla dels australians The Cat Empire, el cantant francès Ben l'Oncle Soul, el conjunt de jazz novaiorquès Snarky Puppy, el grup de soul britànic Hannah Williams & The Affirmations, el trombonista i compositor estatunidenc Fred Wesley o el funk dels britànics PBUG.

A més, el festival aposta enguany per un cartell per a tots els gustos i concerta espectacles de públic familiar amb noms com Dàmaris Gelabert així com propostes de l'escena sound system com Real Rockers, F.E.M. i Rise Up Sound System, a més de Women Soldier, el projecte que uneix Awa Fall, Belén Natalí, High Paw i Matah ft. Chalart58.
 

Cartell del Black Music Festival 2020

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Strombers, The Cat Empire, Monica Green, Karamba, Black Music Festival, festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.