actualitat

Kiko Tur atura el projecte de No Logo

El vocalista ha comunicat que un estat d'ansietat no li ha permès continuar amb el procés de creació del disc que preparava

La formació ha suspès tots els concerts que tenia programats

| 24/02/2020 a les 10:00h

No Logo
No Logo | Marc Pons
Kiko Tur ha comunicat a través de les xarxes socials que para el rellotge de No Logo. Segons explica el vocalista, el darrer mes havia arribat a "un estat d'ansietat i bloqueig" que no el permetia tirar endavant amb l'enregistrament del nou disc que preparava de cara a mitjan any. Tur afegeix que aquesta "situació de col·lapse absolut" li ha fet perdre "l'energia i il·lusió dipositades en aquest projecte". 

En conseqüència, el líder de No Logo ha suspès tots els concerts que tenia programats, entre ells el de la Telecogresca el 28 de març, el Festival Itaca el 20 de juny, el Cruïlla el 3 de juliol i el Canet Rock el 4 de juliol, i s'ha disculpat "des del més profund del meu cor" per les molèsties que hagi pogut causar una decisió com aquesta, que comenta que ha pres després de molta reflexió.

Fins al moment, l'excantant d'Aspencat havia publicat sota el nom del nou projecte el videoclip de la cançó "Sí", un crit de ràbia contra el sistema que prometia lletres carregades de combat i esperança.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, No Logo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.