festivals

Estopa, Manel i Els Amics de les Arts, entre els confirmats al Cap Roig

El festival donarà el tret de sortida el 10 de juliol amb The Lumineers i acabarà el 22 d'agost amb un directe de Julio Iglesias

| 28/02/2020 a les 11:00h

Estopa
Estopa | Arxiu Sony Music
El Festival Cap Roig compleix la vintena amb un cartell que reunirà fins a vint-i-cinc artistes de renom als Jardins de Cap Roig, a Palafrugell, del 10 de juliol al 22 d'agost. La cita estiuenca comptarà enguany amb un gran nombre de bandes catalanes que porten nova referència sota el braç, com són Manel, Els Amics de les Arts, Blaumut i Estopa. A més, també del territori, passaran per l'escenari del festival Sergio Dalma i Aitana, que repeteix quant a l'any passat. 

Pel que fa a grups d'escala internacional, la cita rebrà una bona pila d'artistes internacionals de la talla de The LumineersYann Tiersen, Lionel RichieRoger HodgsonMika, Gilberto Gil, Juan Diego FlórezAra MalikianAndrea Bocelli, Morat i Travis. De la península hi podrem veure formacions com David Bisbal, Pablo LópezAntonio José i Julio Iglesias.

D'altra banda, i com cada any, el Festival de Cap Roig aposta per una programació per a nens i nenes, amb les actuacions del Mag Lari, que farà un espectacle ple de màgia, humor i il·lusió, i d'El Pot Petit.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Els Amics de les Arts, Manel, Estopa, Cap Roig, festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.