premis enderrock

Quim Torra presidirà la gala dels Premis Enderrock 2020

Per primera vegada la nit es transmetrà en directe per Canal 33, l'emissora musical iCat i La Xarxa de televisions i ràdios locals

iCat, Rac1 i Els 40 també emetran programes des de l'Auditori de Girona

| 02/03/2020 a les 13:00h

Imatge il·lustrativa
Marta Fort
La gala dels Premis Enderrock 2020, que se celebrarà el 5 de març a l'Auditori de Girona, comptarà amb la presència del President de la Generalitat, Quim Torra, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, el vicepresident del govern, Pere Aragonès, i el diputat de Cultura de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, entre altres autoritats i representants del sector musical d’arreu dels Països Catalans.

Pe que fa a la cobertura de mitjans, per primera vegada, la nit es transmetrà en directe per Canal 33, l'emissora musical iCat i La Xarxa de televisions i ràdios locals gràcies a una coproducció de La Xarxa i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. El programa es reemetrà, en format resumit, diumenge 8 de març a la nit per TV3. En la seva versió completa, es podrá reviure el dissabte 11 d’abril al vespre a la Xarxa Audiovisual Local.

Des de primera hora de la tarda de dijous, el hall de l'Auditori de Girona comptarà
amb la presència de Catalunya Ràdio, que emetrà el programa Estat de Gràcia dirigit per Roger de Gràcia. Per altra banda, iCat farà l'espai musical Independents, amb Josep Martín, i RAC1 realitzarà Islàndia, comandat per Albert Om. Finalment, l'emissora Els 40 també farà una selecció musical especial per als convidats a la gala dels Premis Enderrock.

Els Premis Enderrock 2020 - XXII Premis de la Música Catalana són una producció de
Grup Editorial Enderrock amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de
Girona i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm i la col·laboració de la Fundació SGAE.
 
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Quim Torra, Premis Enderrock, Premis Enderrock 2020

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.