premis enderrock

Qui entregarà els guardons als Premis Enderrock?

Els Amics de les Arts, Juliana Canet, Cristina Puig i Sebastià Portell, entre les personalitats que lliuraran els reconeixements

| 03/03/2020 a les 11:45h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Una part essencial del lliurament dels Premis Enderrock és la de les personalitats que s'encarreguen d'entregar els guardons amb forma de "e". Enguany, entre els entregadors de la gala dels Premis Enderrock 2020, trobem representants de totes les disciplines. 

Pel que fa al sector musical, seran Josep Bordes (Pepet i Marieta), Flora Sempere (El Diluvi), Pol Fuentes, Pau de Ponts, Suu, Halldor Mar, Chloe Phillips, Cris Joanico i Els Amics de les Arts els encarregats d'anunciar els premiats. En l'àmbit del periodisme, acudiran a la cita per repartir els guardons Jordi Asturgó i Xavier Canalías de Planta Baixa, Elisabet Carnicé, Anna Guitart, Adrià Soler d'Els40, Bru Esteve i Cristina Puig, Pere Mas i Tian Riba del programa FAQS.

Del món de la interpretació, seran també entregadores les actrius de la sèrie de TV3 Les de l'hoquei Laia Fontan, Natàlia Barrientos i Yasmina Drissi, així com l'escriptor Sebastià Portell, la cuinera del Manduka Paula Alòs i la influencer Juliana Canet. Per altra banda, Jep Boix, nebot de Xesco Boix, entregarà el reconeixement al millor disc de públic familiar a 2princesesbarbudes.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock, Premis Enderrock 2020

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.