actualitat

Palma recupera el Concurs de pop-rock

La nova edició neix adaptada als nous temps, en format, premis i categories

El certamen inclou tres categories dirigides al pop-rock, la música urbana i el metal-punk

| 13/03/2020 a les 15:00h

Imatge il·lustrativa
Carles Rodríguez
El concurs de Pop-rock de la ciutat de Palma torna renovat. El certamen, al qual s'hi podran presentar grups i solistes estaberts a les Illes Balears, tant amateurs com professionals amb un màxim de tres discos publicats, ja ha obert la convocatòria per inscriure-s'hi, i s'allargarà fins el 31 de març.

Les semifinals en directe es duran a terme a l'Espai Musical Es Gremi en tres dies: el 17 de maig en el cas de la semifinal de metal-punk, el 24 de maig per la de pop-rock i el 31 de maig per la de música urbana. Els  guanyadors de cada categoria actuaran a la final que es celebrarà al Passeig del Born, el dissabte 20 de juny. 

Els Premis
El primer classificat s'emportarà 3000 euros en concepte de caixet per a dues actuacions, una a les Festes de Sant Sebastià i una altra dins la Fira B! del 2021. El segon obtindrà 2000 euros en concepte de caixet per una actuació a les Festes de Sant Sebastià i el tercer, 1000 euros en concepte de caixet per una actuació també a les Festes de Sant Sebastià.

A més, hi haurà diferents reconeixements especials atorgats per diferents entitats i professionals del sector musical, que s'entregaran el dia de la final i al qual podrà optar qualsevol dels 21 semifinalistes. La revista Enderrock entregará el premi al "Millor grup en català", que consistirà en una entrevista a l'edició mensual, la portada a la revista digital EDR Balears i una actuació al Cicle de Concerts 'Enderrock Sona' de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, balears, concurs, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.