premis enderrock

Miki Núñez i homenatge a Martín Rodríguez de Sangtraït, les últimes actuacions confirmades

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya homenatjarà Martín Rodríguez de Sangtraït amb la participació de Jr i Roger Padullés

Miki Núñez i la cantant Maren estrenaran en directe “Escriurem” interpretada en català i basc

| 05/03/2020 a les 09:30h

Imatge il·lustrativa
Marta Fort
L’actuació que obrirà la gala dels Premis Enderrock que se celebra avui a l'Auditori de Girona, no desvelada fins aquest moment, serà una versió d'"El vol de l'home ocell" arranjada especialment pel mestre Francesc Cassú i interpretada per La Simfònica de Corda i Cobla de Catalunya, amb el tenor Roger Padullés a la veu i Martín Rodríguez Jr a la bateria, fill del recentment desaparegut bateria de Sangtraït, Rockson, Los Guardians del Pont i Barbablanca. El record i homenatge al mític Martín Rodríguez, un dels músics de rock més populars de l’escena catalana, comptarà també amb la presència dels seus antics companys de grup.

L’altra actuació sorpresa serà la del bandautor terrassenc Miki Núñez acompanyat de la jove cantautora d’origen biscaí que viu a Catalunya, Maren. El duet interpretarà per primer cop en directe la popular cançó “Escriurem” en format acústic i interpretada en català i basc.

La gala comptarà també amb les ja confirmades actuacions de Sopa de Cabra ("Fràgil"), Blaumut ("De veritat"), Gertrudis ("Si tothom calla"), Balkan Paradise Orchestra ("Amchoor"), Meritxell i Judit Neddermann ("Muntanyes regalades" i "El fugitiu"), Koers ("Ballarem"), PAWN Gang amb Lildami ("Tarapia da grup"), Salvatge Cor amb Maria Jaume Martorell ("Flor de fusta") i Smoking Souls ("Volves de neu").
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Maren, gala, Premis Enderrock, actuacions, sangtraït, Martín Rodríguez, Miki, Premis Enderrock 2020

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.