Estrenes

Xarxa batega entre sirenes

Ja es pot veure la nova entrega audiovisual de la banda mallorquina, inspirada en la repressió viscuda el passat octubre a Barcelona

| 10/03/2020 a les 10:00h

Xarxa
Xarxa | Arxiu del grup
"El batec" apareix un any més tard que la banda mallorquina publiqués el primer àlbum d'estudi. La vida i el foc (Runaway, 2019) se sumava a l'escena pop-rock balear amb una proposta estètica més aviat clarobscura. Aquesta vegada, Xarxa presenta un senzill amb escletxes optimistes, encara que la seva raó de ser recaigui en el context repressiu viscut a Catalunya des del passat octubre. 

La nova entrega compta amb la col·laboració de Joana Guiscafré (Majava) a la veu, i musica una lletra que dissipa la por i angoixes que van abundar als carrers de Barcelona aquelles setmanes, camuflant-les entre somriures i tempestes d'estiu, un contrast que posa a la balança el desig i la impotència. El desig d'estimar algú i que fer-ho ens allunyi de la realitat social, com la simbòlica frase de "cartes d'amor en temps de guerra". "El batec" ve acompanyat d'un audiovisual dirigit per Alberto Gross Molo. 

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Xarxa, edrbalears, El Batec

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.