estrenes

Meritxell Neddermann mostra la part més íntima de si mateixa

L'artista maresmenca presenta el primer disc en solitari demà i n'estrenem el tema "Jo vull estimar-te"

| 12/03/2020 a les 10:00h

Meritxell Neddermann
Meritxell Neddermann | Marc Roses
El debut discogràfic de Meritxell Neddermann arriba amb el disc In the Backyard of the Castle (Halley Records, 2020), que es publica demà, divendres 13 de març. El projecte consisteix en un disc doble, un en format breu i l'altre amb la versió estesa de les cançons, que conté deu temes i dos interludis de piano. L'àlbum neix de la necessitat de l'artista d'alliberar-se dels sentiments incòmodes i expressar les seves emocions més fosques per arribar a la pau interior i l'acceptació. 

Una de les últimes cançons que trobem a la referència i que estrenem avui és "Jo vull estimar-te" que, en paraules de Neddermann, "no és ben bé una cançó romàntica, és un cant en clau de soul lent a voler estimar algú tal com és, a acceptar la persona sense cap impediment, amb el cor obert. Molt màntrica i emotiva."


Neddermann juga amb l'imaginari col·lectiu, l'humor, les metàfores i els sentiments al llarg de tot el treball. El propi títol és una metàfora on el pati d'un castell es compara amb la part més íntima d'un mateix, un lloc que poca gent coneix i on passen les coses de veritat. Al llarg dels temes, la maresmenca també juga amb la música i demostra la seva versatilitat experimentant amb l'impressionisme vocal i pianístic, el gòspel, el clàssic, el pop i el soul, entre d'altres gèneres musicals, que aporten a cada tema un to diferent.

La cantant actuarà amb una banda de músics al Festival Strenes a Girona, al SanSan Festival de Benicàssim i al Cruïlla de Primavera a Barcelona, entre d'altres.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, disc, estrenes, Meritxell Neddermann

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.