Festivals

Goran Bregovic i Caravan Palace, els caps de cartell del festival Ítaca

El festival ha anunciat avui la programació completa a través de streaming

| 16/03/2020 a les 13:45h

Oques Grasses en concert a la passada edició
Oques Grasses en concert a la passada edició

 
El festival Ítaca ha presentat avui en streaming la programació de l'edició d'aquest 2020. Enguany la cita comptarà amb més de 30 artistes, entre els quals destaquen músics internacionals com els caps de cartell Goran Bregovic i Caravan Palace. Hi participaran també Andrea MotisSanjosex, que presentarà el seu últim treball, l'Orchestra Fireluche i Pau Riba i Jordi Serradell, entre altres.

El plat més gros del festival serà el de les nits de Sant Joan, que se celebrarà del 19 al 23 de juny. Les bandes que actuaran la primera nit són Lágrimas de SangreTremenda JauriaLa Sra. Tomasa i The Tyets, i l'endemà, en el cicle que porta el nom de Petxina, programat pel vocalista d'Oques Grasses Josep Montero, pujaran dalt de l'escenari Caravan PalaceOques GrassesAna TijouxMafalda Despit. L'última d'aquestes nits de Sant Joan comptarà amb concerts d'Els Amics de les ArtsJoan Garriga i el Mariatxi Galàctic i Balkan Paradise Orchestra

A Ítaca L'Escala, que es preveu que se celebri l'11 d'abril, es podrà gaudir de les actuacions de ManelLildami Ciudad Jara. Tot i això, i en relació amb el confinament del país a causa del coronavirus, el director del festival ha afirmat que "és possible que no es pugui realitzar, però de moment ho mantenim obert". A més, ha assegurat que busquen dates alternatives pel que pugui passar. Altres noms del cartell són Ferran Palau i El Petit de Cal ErilMeritxell NeddermannSuu, i El Pot Petit i Macedònia per als més petits.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festival, itaca 2020, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.