Estrenes

Sabor de Gràcia canta a la inclusió

"Volem cantar" és la cançó que la banda rumbera dedica al Dia Internacional Contra el Racisme

El senzill forma part de l'últim àlbum de Sabor de Gràcia

| 20/03/2020 a les 10:00h

Sabor de Gràcia
Sabor de Gràcia | Michal Novak
Sabor de Gràcia ha commemorat els 25 anys de trajectòria amb un doble disc que inclou, en total, més de 20 temes inèdits vestits de rumba i vitalitat. 25 A (25 Anys) (Discmedi, 2020) obre pas a les noves melodies amb un himne a la tolerància: "Volem cantar". La formació dedica la peça al Dia Internacional per l'Eliminació Racial, que se celebra demà 21 de març, cantant a la igualtat, a la tolerància i a la diversitat, en un tema que reuneix les veus de personalitats diverses com l'actor David Verdaguer, l'actriu Cristina Brondo, el músic Oriol Grau o l'excantant de Sau, Pep Sala, entre d'altres. 

A més, els graciencs han volgut preservar el record de la gravació col·lectiva del tema en un clip enregistrat al mateix estudi amb totes les col·laboracions. 'Sicus' Carbonell, el pare de la formació, és una persona afectiva i a qui agrada compartir la vida. En aquesta ocasió, a part de gravar un tema amb tantes altres persones, va optar per presentar el disc acompanyat de nombrosos músics i bandes d'arreu del país i de totes les edats: "Quan vols fer un pas endavant, has d’envoltar-te de músics actuals perquè sinó quedes obsolet. Sabor de Gràcia ha fet un salt endavant en aquest sentit", ens explicava en una entrevista amb motiu de la presentació del disc. La formació aposta per la rumba des dels seus inicis, sent una de les bandes més reconeixibles en aquest gènere als Països Catalans, i com ja ha fet altres vegades, combina la salsa rítmica i festiva amb missatges de reivindicació social i de lluita. Entrem a l'estudi per veure com va anar la jornada de gravació de "Volem cantar". 

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, dia internacional eliminación racial, Sabor de Gràcia, 25 a, Volem cantar, videoclip, rumba, inclusió

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.