ACTUALITAT

S'ajorna el Record Store Day fins el dissabte 20 de juny

L'esdeveniment mundial havia de tenir lloc el 18 d'abril

Les mesures contra la propagació del coranavirus posposen diada de celebració del suport físic

| 16/03/2020 a les 21:29h

Imatge il·lustrativa
El Record Store Day o 'Dia de la botiga de discos' que havia de celebrar-se el proper 18 d'abril, s'ha posposat fins el dissabte 20 de juny, just un dia abans del Dia de la Música. Les mesures contra la propagació del coronavirus han fet que els organitzadors de la diada hagin decidit ajornar-la per la impossibilitat d'assegurar les botigues obertes.

El Record Store Day es va crear l'any 2007 als Estats Units com una celebració cultural protagonitzada per les botigues de discos del país. D'ençà aquesta data (que des del 2011 celebren algunes botigues catalanes), molts artistes i companyies discogràfiques publiquen edicions de LPs i CDs limitades i només comercialitzades durant el RSD. 

A Catalunya hi participen les següents botigues: BCore Disc, Daily Records, Decibel Discos, Disco100, Discos Redondos, Discos Local 3, Discos Paradiso, Discos Revólver, El Genio Equivocado, Jazz Messengers, Pentagram, Pere Oriol Records, Revolver Récords, Riff Raff Discos, Surco, Ultra-Local Records i Wah Wah Records Supersonic Sounds (Barcelona), Espai Records (Sabadell), HDSCollectors (Terrassa), Discos Quim (Figueres), Moby Disk Records (Girona), Grans Records (Lleida), H-Records (Reus), Shiva Music (Tarragona) i Topdisc Tortosa (Tortosa). Al País Valencià: Delta Records (Gandia) i Amsterdam Rock Shop, Digital Records, Harmony Records i Monterey Discos (València). A les Illes: Espai Xocolat, Mais Vinilo, Rata Corner i La Viniloteca (Palma).
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, coronavirus, record store day

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.