Actualitat

El repertori del coronavirus #2

Sanjosex, Pau Alabajos, Quico el Célio i altres afegeixen les seves cançons a la banda sonora del confinament

| 18/03/2020 a les 20:00h

Imatge il·lustrativa
El cantant de La Bisbal Carles Sanjosex ha dedicat una cançó a als treballadors de l'Hospital Josep Trueta de Girona que combaten el virus COV19.
 

Des de Torrent, Pau Alabajos ens ofereix una versió acústica del poema "Estimada Marta" de Miquel Martí i Pol, més nua que la que podem sentir en el darrer disc.
 



Cesk Freixas, confinat a Sant Carles de la Ràpita, ens ofereix un nou lliurament de les seves cançons contra el confinament.


També Miquel Gil aprofita les hores que ha de passar a casa seva, a Catarroja, per mostrar-nos part del seu repertori més oblidat i aprofita per fer una mica de crònica social.



La vallenca Elena Volpini també s'afegeix al repte amb una cançó de confinament.



Arturo Gaya, des de les Terres de l'Ebre, ha convidat Quico el Célio per tal que ens doni la seva visió de la malaltia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quicoelcelio (@quicoelcelio) on


Encara en el camp de la música tradicional però amb una gravació més rudimentària, des de les illes Pitiüses, una cantant anònima (algú assegura que és Paquita Juan de Formentera), canvia la lletra a una coneguda cançó eivissenca adaptant-la a les circumstàncies actuals.

Un exercici semblant la cantant del grup eivissenc Solpost ja ho havia fet dissabte passat, justament amb la mateixa cançó.


I ja en el camp del públic infantil destaquem dues propostes: la de l'animador Rikus i la d'un mestre que anima els seus alumnes:

Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, Rikus, Elena Volpini, sanjosex, pau alabajos, cesk freixas, miquel gil, arturo gaya, Quico el Célio, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.