cançó per cançó

El nou EP de Kids from Mars, cançó per cançó

Repassem l'últim disc dels de Blanes amb els dos components del grup

| 23/03/2020 a les 11:00h

Kids from Mars
Kids from Mars | Gemma Martz
Kids from Mars és un grup format per dos joves artistes de la costa catalana, el Roger i l'Òscar, que estan molt satisfets amb la feina que han fet per l'EP I don't know what you feel but I feel it too (Luup Records, 2020). L'Òscar assegura que "tot i que són poques cançons, tenen molta força les quatre" i que aquest "és el nostre treball preferit, crec que és del millor que hem fet, és com parir un fill que hem portat al ventre, no durant nou mesos, sinó durant dos anys!". Per la seva banda, el Roger afegeix entre rialles que "és com tenir un fill durant 18 anys i quan arriba el moment li fots la patada perquè vagi a viure sol". A més, en relació amb el significat dels temes, l'Òscar afirma que, "en ser dos, cada un té sensacions una mica diferents amb cada cançó", i així cada component aporta elements diversos al projecte. Ens endinsem en els temes que configuren el curta durada, cançó per cançó. 

1. "Blueberry Pie"
"El més guai és el nom", esmenta l'Òscar. "Buscàvem alguna cosa que enganxés amb la cançó i ens agrada molt la pel·lícula Pulp Fiction, de Tarantino. En una escena hi ha una parella que es baralla, el noi va a buscar un rellotge i diu a la dona que tornarà abans que pugui dir 'blueberry pie', i llavors la dona ho diu. Si et fixes, al final de la cançó sona l'àudio de la pel·lícula". El Roger explica que "en realitat no té res a veure amb la cançó, al final el vídeo és una recreació d'aquesta escena. És un dels meus vídeos preferits. A més vam poder comptar amb Jordi Vissi i Marion Harper". Pel que fa a la lletra, "és com una "Virgin Coast 2", continua Òscar: "Hi ha certes connotacions eròtiques, el tema va de trobar a faltar una persona, però és menys poètica i més explícita".

2. "Virgin Coast"
"Aquesta cançó em transmet una agressivitat calmada", comenta l'Òscar. "És una cançó lenta que transmet molt. La lletra és un poema que parla sobre el cos humà, fa referència a la feminitat, la sensualitat de la part femenina, i juguem amb elements com la costa, les ones, la sorra... d'aquí el nom de "Virgin Coast". Juntament amb "Blueberry Pie" són les meves preferides". 


3. "Another sound"
"Aquest tema tracta de la por que arribi el moment que la cosa que t'omple ja no t'ompli més, és la por de pensar que això algun dia desapareixerà i de no tenir un motiu per ser feliç. De la por que la música es converteixi en una feina, alguna cosa de la qual puguis viure i ja no et faci més il·lusió", explica l'Òscar.

4. "What we're turning into"
"Aquesta és la meva preferida", confessa Roger. "Ja fa un temps que la toquem i cada vegada que la toquem va evolucionant, sempre té una bona rebuda entre el públic". "Mola molt", assegura Òscar orgullós. "La vam començar a tocar al maig i la vam estrenar al festival Strenes, de Girona. És una cançó que sempre rep molta participació, crida l'atenció al públic i ens agrada molt". Pel que fa a la lletra, "aquesta cançó és una festa, la vaig escriure arran de la meva primera festa, que va ser un descontrol i va ser més trista del que m'esperava", confessa entre rialles L'Òscar.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, kids from mars, cançó per cançó

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.